Пословни корисници
  • Регистрација

Пословни корисници

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

 

Грејна површина пословног простора путем система даљинског грејања износи 50.157,79 м2. Највећа градска котларница, Блок Пошта Банка, задужена је производњу топлотне енергије којом се снабдева објекат Робне Куће Београд, гимназија "Бора Станковић", Дом Културног Центра града Врања, Дом Војске Србија као и велики број локала у пословној БИД зони.

 

Од већих пословних просторија прикључених на котларницу Чешељ ту су средња економска, техничка као и пољопривредна школа. Преко котларнице ЦМЗ топлотном енергијом снабдевају се основна школа "Радоје Домановић" као и пословни простор у новоизграђеном насељу Мервил 2.

С обзиром да инсталисана снага у котларницама превазилази садашње потребе грејне површине, а да је са друге стране топловод спроведен до самог улаза у многе пословнеобјекте који се још увек нису прикључили на систем даљинског грејања, ЈП Нови Дом нуди корисницима и накнадно пријављивање за прикључење на мрежу.

 

Процедура прикључивања је врло једноставна. На захтев будућег корисника, телефоном или директно у управи предузећа, прави се уговор о прикључењу, где се прецизирају услови и обостране обавезе. Прикључење и уградња унутрашњих инсталација прилагођава се потреби корисника, а плаћање се врши у више месечних рата. ЈП „Нови Дом“ врши комплетну уградњу унутрашњих инсталација грејања и прикључних топловода по тржишним ценама. У случају да будући корисник уграђује унутрашњу инсталацију у својој режији, обавезно је издавање техничке сагласности од стране нашег техничког сектора. Издавање сагласности се додатно наплаћује у износу од 150 еура у динарској противвредности по средњем курсу Народне банке Србије.

 

Према важећој одлуци скупштина града Врања,  цена прикључивања стамбеног и пословног простора је иста и износи 1000 дин/м² грејне површине. Месечна накнада за грејање пословних објеката износи 204,92 дин/м2. Цене су приказане без ПДВ-а.

Прочитано 1878 пута

Пријава за Newsletter

Пријавите се за најновије вести, обавештења

Контакт Инфо

 

ЈП "Нови Дом"
Краља Стефана Првовенчаног 99
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 416 054

 

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


 

Наша локација