Приватни корисници
  • Регистрација

Приватни корисници

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

 

Шест блоковских котларница у Врању обезбеђује топлотну енергију за 1.122 стамбена објекта од чега већину чине станови и један мали део приватне куће. ЈП Нови Дом на тај начин греје укупно 64.038,83 м2 стамбеног простора. Највећа котларница, Блок Пошта Банка, задужена је за снабдевање чак 510 станова чија квадратура износи 28.943,38 м2.

 

 

С обзиром да инсталисана снага у котларницама превазилази садашње потребе грејне површине, а да је са друге стране топловод спроведен до самог улаза у многе станове који се још увек нису прикључили на систем даљинског грејања, ЈП Нови Дом нуди корисницима и накнадно пријављивање за прикључење на мрежу.

Процедура прикључивања је врло једноставна. На захтев будућег корисника, телефоном или директно у управи предузећа, прави се уговор о прикључењу, где се прецизирају услови и обостране обавезе. Прикључење и уградња унутрашњих инсталација прилагођава се потреби корисника, а плаћање се врши у више месечних рата. ЈП „Нови Дом“ врши комплетну уградњу унутрашњих инсталација грејања и прикључних топловода по тржишним ценама. У случају да будући корисник уграђује унутрашњу инсталацију у својој режији, обавезно је издавање техничке сагласности од стране нашег техничког сектора. Издавање сагласности се додатно наплаћује у износу од 150 еура у динарској противвредности по средњем курсу Народне банке Србије.

 

Према важећој одлуци скупштина града Врања,  цена прикључивања стамбеног и пословног простора је иста и износи 1000 дин/м² грејне површине. Месечна накнада за грејање стамбених објеката износи 68,27 дин/м2. Цене су приказане без ПДВ-а.

Прочитано 1939 пута

Пријава за Newsletter

Пријавите се за најновије вести, обавештења

Контакт Инфо

 

ЈП "Нови Дом"
Краља Стефана Првовенчаног 99
Врање, 17500


    Телефон : +381 17 416 054

 

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


 

Наша локација